Cart 0.00 0
HomeVisgezondheid

Verzorging van uw Koi
Naast de juiste voeding en een gezond vijvermilieu blijkt toch steeds een beetje extra zorg voor onze dierbare Koi onontbeerlijk.

Hoe vaak zien ze er toch niet net wat minder fraai en levendig uit dan we eigenlijk zouden wensen en hoe gemakkelijk krijgen ze niet te maken met lichamelijke ongemakken?

Om aan de grote behoefte aan zorg, bescherming en welzijn voor koi tegemoet te kunnen komen, zoeken wij steeds naarstig naar de producten die menig koi-liefhebber al lang op zijn of haar verlanglijstje had, maar waarvan sommige maar steeds niet beschikbaar waren. De producten die wij tot dusverre in ons assortiment opnamen, zijn werkelijk uitzonderlijk!

Yugen, de ultieme Immuun-impuls
Takazumi Yugen bevat een unieke bacteriële immuunmodulator, die een weergaloos effect heeft op het immuunsysteem van de Koi. Deze werd afgeleid van unieke middelen die op basis van decennialang onderzoek oorspronkelijk voor de mens ontwikkeld werden door een Engelse professor en zijn vrouw.
Yugen wordt wereldwijd exclusief door Takazumi aangeboden.

Kien Pro, vloeibare voeding
Takazumi Kien Pro is een aanvullende voeding voor Koi. Het compenseert belangrijke voedingsstoffen die in het productieproces van korrelvoer verloren gaan. De verbeterde Kien Pro helpt uw vissen bij het optimaliseren van de spijsvertering, ook in de koude periodes.

Sakan-Ni Pro
Takazumi Sakan-Ni Pro is een mix van kruiden, mineralen, aminozuren, vetzuren, koolhydraten, vitaminen, enzymen en probiotische bacterien die het imuunsysteem van uw vissen aanzienlijk zal versterken om ze bij te staan tijdens of na kwetsuren en in perioden van stress en ziekte.

Malamix17
Malamix17 is een mix van afweerversterkers en voedende enzymen die de probiotica in het middel zelf, maar ook de filterbacteriën een extra boost geven. Malamix bevordert een gezonde en sterke slijmlaag, die van vitaal belang is voor een goed ontwikkelde afweer.

Medicijnen
Takazumi is distributeur van hun eigen medicijnlijn van middelen tegen diverse aandoeningen, wondbehandelings- en ontsmettingsmiddelen en vijverartikelen in Nederland en België. Raadpleeg bij twijfel over gebruik van medicijnen een koidokter of dierenarts. Ondersteun na een behandeling met medicijnen uw vissen extra door een week te voeren met Takazumi Vital.

Koi Aid
Takazumi Koi Aid zorgt voor een natuurlijke behandeling van zweren, wonden, open schubben, beschadigde vinnen en geïnfecteerde plekken.

Assortiment voor visgezondheid?