Cart 0.00 0
HomeOver voeding

Koi verzorgen is leren zien waar uw Koi behoefte aan hebben en daar op inspelen. Het is een kunst die u onder de knie krijgt door uw Koi te observeren en steeds beter te leren kennen. Natuurlijk kan een beetje hulp hierbij geen kwaad… Takazumi levert in haar Professional Koi Food lijn een assortiment van uitgebalanceerde koivoeders die qua samenstelling niet alleen op alle seizoenen zijn afgestemd, maar ook op elkaar. In onze voedingskalender hebben wij het gebruik van de verschillende voeders en uitgangspunten van de kunst van het voeren op een overzichtelijke manier voor u uitgewerkt.

Takazumi Professional Koifood
Het is en blijft de basis van ons assortiment. Wij blijven deze producten, waar dat nog mogelijk is, verbeteren en doen ons best de concurrerende prijzen te handhaven, die ons van de andere grote merken onderscheiden. Takazumi Professional Koi Food is met recht een (h)eerlijk voer voor een eerlijke prijs. Het Professional Food assortiment van Takazumi bestaat uit:

Takazumi Gold Plus
Het uitgebalanceerde topvoer voor een briljante kleurontwikkeling

Takazumi High Growth
Het krachtvoer voor optimale en snelle groei

Takazumi Vital
Het gezondheidsvoer voor weerstand en snel herstel

Takazumi Junior Premium
Het beginvoer voor jonge Koi als basis voor een lang en gezond Koileven

Takazumi Easy
Het voer voor de minder actieve Koi; ook uitstekend geschikt als wintervoer

Takazumi Steur
Het professionele steurvoer voor een leven als een Koi

Takazumi Yugen
Takazumi Yugen neemt een unieke plaats in, niet enkel onder de voeders van Takazumi, maar onder alle voeders voor Koi. Het bevat een bacteriële immuunmodulator, die een weergaloos effect heeft op het immuunsysteem van de Koi. Takazumi Yugen is weliswaar een volledig Koivoer, maar het neemt ook een prominente plaats in onder onze zorg-voor-vissen producten.

Takazumi Friend (Mix)
Een volledig en voordelig onderhoudend basisvoer voor koi, dat kleur en groei ondersteunt, ontwikkeld om in de grote behoefte aan een voordelig kwaliteitsvoer te voorzien.

Om aan de vraag uit de markt te voldoen – variatie in prijs, kwaliteit en assortiment – hebben wij een aantal acties ondernomen om tot een breed assortiment te komen, variërend in samenstelling, kwaliteit en prijs. En dit leidde tot de volgende aanvullingen:

De verzorgende watervoeren van Takazumi
De watervoeren zijn aanvullende bronnen van voedingsstoffen voor de mindere periodes in een koi-leven. Wanneer de vis niet op zijn allerbest is, en niet actief aast naar voedsel, worden de hoogwaardige bestanddelen via het water opgenomen. Deze producten zijn van toegevoegde waarde voor de waterkwaliteit, vandaar dat wij ze ook als waterverbeteraars inzetten.

Takazumi Kien Pro
Houdt de spijsvertering op gang en verzorgt uw koi met voldoende voedingsmiddelen in de donkere dagen.

Takazumi Sakan-ni Pro
Houdt de spijsvertering op gang en verzorgt uw koi met voldoende voedingsmiddelen in de donkere dagen.

PrimaKoi
Het no-nonsense (budget)voervan Takazumi, is ronduit voordelig en verrassend goed. Wij leveren Primakoi in drie varianten:

Primakoi Base
Een volledig koivoer van prima kwaliteit dat de conditie en kleuren van uw koi onderhoudt.

Primakoi Pro
Een volledig koivoer van prima kwaliteit dat uw koi op een gezonde manier beter laat groeien.

Primakoi Duo
Een volledig koivoer van prima kwaliteit dat de conditie, kleuring, groei en kracht van uw koi onderhoudt.

Assortiment voor voeding?