Cart 0.00 0
HomeOver ons

Over Takazumi

Het Takazumi team is een betrekkelijk klein en informeel team dat op vriendschappelijk-zakelijke wijze, en met plezier in het samen werken, met elkaar en met het overgrote deel van de klantenkring omgaat. Door de mix van kwaliteiten van de individuele medewerkers zijn wij erin geslaagd met dit kleine groepje een internationale groothandel op te bouwen die blijft groeien en producten van de beste producenten aantrekt.

Waar wij in het begin stad en land afzochten naar geschikte producten, verbetering en vernieuwing, zijn het nu steeds vaker de producenten en leveranciers zelf die ons opzoeken en blijkbaar aangesproken worden door het concept en de naam van Takazumi. Hoe wij ons ontwikkeld hebben, kunt u aflezen aan het brede spectrum van kwaliteitsproducten dat te vinden is op onze productenpagina’s en natuurlijk ook aan het uitgebreide netwerk van detaillisten die de Takazumi producten in hun assortiment hebben.

Wij zijn trots op ons team, op onze producten en de goede reacties die wij daarop krijgen, op de naam die wij blijkbaar hebben opgebouwd en niet in de laatste plaats op de positieve en vriendschappelijke respons op onze manier van werken door onze klantenkring.

Verschillende Koivoeren
Takazumi Professional Koi Food is en blijft de basis van ons assortiment en wij blijven werken aan de verbetering van onze producten. Het grote verschil tussen Takazumi Professional Koi Food en de andere grote merken is dat wij voor onze kwaliteitsvoeren sterk concurrerende prijzen hanteren. Wij kunnen Takazumi Professional Koi Food met recht aanprijzen als (H)eerlijk voer voor een eerlijke prijs.

Om aan de vraag uit de markt te voldoen – variatie in prijs, kwaliteit en assortiment – werken wij steeds aan de verbetering en uitbreiding van het Takazumi assortiment, maar daarnaast voegen wij ook de kwaliteitsproducten van anderen toe. Primakoi, het no-nonsense (budget)voer van Takazumi is ronduit voordelig en verrassend goed.

Ook eigen watervoeren voor de donkere maanden en voor situaties, waarin vissen wat extra ondersteuning kunnen gebruiken, ontbreken niet bij Takazumi.

Vijvertechniek
Met de Nexus en Eazy Pod filters van Evolution Aqua kunnen wij u het neusje van de zalm aan professionele en innovatieve producten leveren. Ook de Cetus zeven, de uitgebreide serie luchtpompen en de UV lampen die u via Takazumi in bezit kunt krijgen, komen van Evolution Aqua. Takazumi is de exclusieve distributeur voor Nederland en België voor de Evolution Aqua producten.

Zorg voor visgezondheid
Extra ondersteuning voor onze kwetsbare Koi en hun aquatisch milieu is een noodzaak! Takazumi voorziet daarom in medicijnen, verzorgende producten en bijzondere aanvullingen op de voeding voor Koi. Ook op het gebied van de zorg voor vissen willen wij het allerbeste leveren en daarom bieden wij, naast de betrouwbare producten uit de Takazumi lijn, ook hier de topproducten van anderen aan.

Takazumi distribueert zijn eigen medicijnen in Nederland en België. Vraag er naar bij uw koi-dealer. Steeds meer van onze distributeurs in Nederland en België hebben de medicijnlijn van Takazumi voor u op voorraad.
Takazumi Yugen is een bacteriële immuunmodulator, die een weergaloos effect heeft op het immuunsysteem van de Koi.
Om uw vissen ook in koudere en anderszins moeilijke tijden van voldoende voedingsmiddelen te voorzien en om ze op te vangen als ze het moeilijk hebben, hebben wij Takazumi Kien Pro en Takazumi Sakan-ni Pro. Verder distribueert Takazumi; Malamix 17; dit topproduct van de Belgische koidokter Maarten Lammers bevat een bijzonder complete mix van afweerversterkers voor een gezonde, sterke slijmlaag en een optimale natuurlijke afweer.

Onze historie

Benieuwd naar de geschiedenis achter Takazumi? Vind hieronder onze mijlpalen waar wij als Takazumi trots op zijn!

2003
Oprichtingsdatum
2009
Verhuisd naar Luttenberg
2015
Verhuisd naar Mariënheem